CELE MAI ASTEPTATE 10 FILME DIN 2022

Top 10 filme in 2022 – Cele mai asteptate filme

Filme online subtitrate – Top 10 filme in 2022 – AVEM MULTE FILME DE AȘTEPTAT, DE LA BATMAN ȘI THOR: LOVE AND THUNDER TO SCREAM, JURASSIC WORLD DOMINION ȘI HOCUS POCUS 2.

Top 10 filme in 2022

CELE MAI ASTEPTATE 10 FILME DIN 2022
Filme online subtitrate in Romana
Top 10 filme in 2022
(Fotografie de Jay Maidment/©Walt Disney Studios Motion Pictures, ©Columbia Pictures, Warner Bros., Phil Bray/©Dimension Films)

În timp ce pandemia de coronavirus continuă să aibă un impact masiv asupra industriei cinematografice, Hollywood continuă să continue în 2022.

Având în vedere acest lucru, ne așteptăm la filmele pe care ne așteptăm să le vedem pe CinemaFlix.Ro în anul viitor.

Și băiete, avem niște titluri grozave aliniate, cu o gamă de supereroi precum The Batman, Thor: Love and Thunder și Spider-Man: Across the Spider-Verse (Prima parte); acțiune și aventură cu Uncharted și The Lost City; filme de familie trezitoare precum Sonic the Hedgehog 2 și (sperăm) filmul Bob’s Burgers; și chiar și ceva groază, cu Scream și Halloween Ends.

Pe măsură ce se confirmă mai multe date și se lansează trailere pentru toate aceste filme din 2022, vom continua să actualizăm această pagină, așa că reveniți des! [Actualizat 1/12/22]

1: Ianuarie: The 355 (2022)

Regia: Simon Kinberg

În rolurile principale: Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Diane Kruger, Penelope Cruz, Fan Bingbing, Sebastian Stan, Edgar Ramirez

Lansare: 7 ianuarie 2022 (anterior 14 ianuarie 2022)

Veteranul scriitor și regizor Simon Kinberg conduce acest thriller de spionaj despre un grup de agenți internaționali (interpretați de un ansamblu de stele A-list) care se unesc pentru a recupera o armă secretă de la un mercenar periculos. Acest film a fost amânat cu un an de la lansarea inițială din ianuarie 2021.

2: Ianuarie: Scream (2022)

Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

In Rol principal: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Jack Quaid, Jenna Ortega, Melissa Barrera, Dylan Minnette, Marley Shelton

Lansare: 14 ianuarie 2022

Duo-ul de regizori cunoscut sub numele de „Radio Silence” care ne-a adus în 2019 Ready or Not să înfrunte Ghostface într-o nouă intrare în franciza meta horror a lui Wes Craven, cu vedetele veterane Neve Campbell, Courteney Cox și David Arquette, toți pregătiți să revină.

Detaliile despre intriga sunt încă subțiri în acest moment, dar am pariat pe film pentru a continua mitologia din jurul lui Sidney Prescott și trecutul ei truamatic, foarte ghinionist.

3: Februarie: Jackass Forever (2022) – Top 10 filme in 2022

Regia: Jeff Tremaine

În rolurile principale: Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ehren McGhehey, Sean McInerney

Lansare: 4 februarie 2022 (anterior 22 octombrie 2021)

Cei mai mulți membri ai gaștii Jackass s-au întors pentru o ultimă aparitie, alături de oameni precum Tony Hawk, Tyler the Creator, Eric André și alții.

Așteaptă-te la o mulțime de cascadorii care provoacă înfiorare și farse scandaloase, dar fii pregătit pentru o doză neașteptată de adrenalina, în timp ce băieții ies într-un foc de glorie.

4: Februarie: Marry Me (2022)

Regia: Kat Coiro

În rolurile principale: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Sarah Silverman, John Bradley, Maluma

Lansare:  Februarie 11, 2022

După ce și-a asigurat unele dintre cele mai încântătoare recenzii ale carierei sale pentru turnul ei stelar în Hustlers din 2019, Jennifer Lopez se întoarce la comediile romantice în această poveste despre o vedetă pop care se căsătorește cu un străin într-una dintre mulțimile ei (Owen Wilson), după ce ea descoperă că partenerul ei a avut o aventură. Acest film a fost amânat cu un an de la lansarea planificată pentru 2021.

5: Februarie: Death on the Nile (2022)

Regia: Kenneth Branagh

În rolurile principale: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer, Annette Bening, Rose Leslie, Letitia Wright

Lansare: Februarie, 11, 2022 (formerly September 17, 2021)

Kenneth Branagh va reveni ca detectivul Hercule Poirot după succesul surpriză al filmului Murder on the Orient Express din 2017, pe care Branagh l-a regizat și.

Până acum, nume mari precum Gal Gadot, Armie Hammer, Annette Bening, Letitia Wright și Rose Leslie s-au alăturat whodunit-ului.

6: Februarie: Uncharted (2022)

Regia: Ruben Fleischer

În rolurile principale: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophia Taylor Ali, Tati Gabrielle

Lansare: Februarie, 18, 2022 (formerly February 11, 2022)

Acest film de acțiune și aventură în stil Indiana Jones, bazat pe populara serie de jocuri video cu același nume, plutește în dezvoltare de mai bine de un deceniu, dar abia în iunie 2019 am avut o mișcare solidă înainte. pe el.

S-a confirmat că Tom Holland va juca în film ca eroul central, Nathan Drake, și a intrat oficial în producție la începutul anului 2020.

Aterizează aici după mai multe schimbări în programul de lansare; sa speram ca ramane aici.

7: Martie: The Batman (2022)

Regia: Matt Reeves

In roluri principale: Robert Pattinson, Jeffrey Wright, Zoe Kravitz, Paul Dano, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Colin Farrell

Lansare pe: Martie, 4, 2022

Dacă cauți încă o iterație a Cruciatului Caped, ai noroc.

În ciuda universului extins de filme DC în curs de desfășurare (care include alte intrări în 2022, cum ar fi The Flash și Aquaman 2), regizorul Planet of the Apes Matt Reeves abordează ceea ce pare a fi o interpretare și mai întunecată a lui Batman decât am văzut-o deja, cu o Distribuție impresionantă care îi include pe Robert Pattinson în rolul Bruce Wayne, Colin Farrell în rolul Pinguinului, Paul Dano în rolul Enigmaticului și Jeffrey Wright în rolul comisarului Gordon.

8: Martie: Turning Red (2022) – Top 10 filme in 2022

Regia: Domee Shi

În rolurile principale: TBD

Lansare: Martie 11, 2022

Prima dintre cele două oferte Pixar din 2022 este această poveste fantastică despre o fată de 13 ani care se transformă într-un panda roșu uriaș ori de câte ori devine prea entuziasmată de ceva.

Nu avem încă informații despre distribuție, dar va fi debutul regizoral al lui Domee Shi, care a câștigat Oscarul pentru cel mai bun scurtmetraj de animație pentru Bao în 2018.

9: Martie: The Lost City (2022)

Regia: Aaron Nee, Adam Nee

În rolurile principale: Sandra Bullock, Channing Tatum

Lansare: March 25, 2022 (formerly April 15, 2022)

Această aventură romantică de acțiune o joacă pe Sandra Bullock în rolul unei romanciere de dragoste retrasă, care pornește într-un turneu de carte cu modelul de coperta (Channing Tatum) a ultimei sale cărți, doar pentru ca perechea să fie cuprinsă într-o aventură în junglă atunci când o tentativă de răpire dă razna. .

Nu se cunosc multe altele, cu excepția faptului că filmul va fi regizat de frații Nee, al căror ultim film a fost filmul „Tom Sawyer și Huck Finn sunt vânători de comori moderni”, filmul Band of Robbers.

10 : Aprilie: Morbius (2022)

Regia: Daniel Espinosa

În rolurile principale: Jared Leto, Matt Smith, Adria Arjona, Jared Harris, Al Madrigal, Tyrese Gibson, Michael Keaton

Lansare: April 1, 2022

Cea mai recentă intrare a Sony în franciza sa de filme conectate adiacentă Spider-Man este povestea de origine a unui om de știință care, din neatenție, se transformă într-un vampir în eforturile sale de a se vindeca de o boală rară a sângelui.

Regizorul suedez Daniel Espinosa (Safe House, Life) preia cârma, iar Michael Keaton – care a apărut în MCU Spider-Man: Homecoming în rolul proeminentului răufăcător al Spider-Man Vulture – urmează să facă apariția, care are tot felul de crossover. implicatii.

Top 10 filme in 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.