cei trei muschetari dublat in romana

The Three Musketeers (Cei 3 muschetari)

The Three Musketeers

The Three Musketeers (Cei 3 muschetari)

Tranascript:

Cei trei muschetari. Gasesc alte minerale. – The Three Musketeers

Ce frumos sunt extraordinare. Nu nu are rost. Vai cât de frumos ce costum era. Unde erati și până nu.

Întâi la arhive pentru soldați ai regelui. Așteptați Dietei Regelui Ludovic. Când mă voi face mai mic chiar simplu ca muschetar. Nimic mai mult decât să fiu boschetar. Cine nu fiule înainte să plece spre Paris ascultă mă. Înfruntă viața și fii curajos.

Ține întotdeauna capul sus chiar și în cele mai grele clipe. Și nu ți abandona niciodată prietenii. Nu vei uita aceste cuvinte nu i așa fiule. A. Luati de la a la tata a avea a. Pacaleala rara a. Doar narghilea gradina lui de muschetari. Mai ai nici un motiv.

Asta e nedrept. Sunt cinci împotriva a trei. Și pe deasupra unul dintre boschetarii răniți ca să. Fata. Din câte îmi dau seama nu te reverii după ultima noastră luptă dragă Atos a ta.


Pregatește-te să părăsești această lume. – The Three Musketeers

The Three Musketeers (Cei 3 muschetari)
The Three Musketeers (Cei 3 muschetari)

Ne am. Cine stă. Cine și ce caută aici. Numele meu este real Tania Vartanian de Gaston Anda. Neobrăzare. Reiese că mi e frică de un biet începător. Alteori dau o lecție. Hai că. Lucrurile nu vor rămâne așa. Intervenția ta salvatoare amice.

Ai salvat prada. Rămânem recunoscători. Soldatul voia să înfrângă în luptă un om rănit. Nu puteam să las așa ceva să se întâmple. Dat dovadă de un curaj extraordinar. Întrebând îndatorat Cum ziceai că te cheamă. Mă cheamă Daniel Vartanian.

Dar Daniel Gascon. Numele celorlalți erau altă. Aceștia erau cei mai. Muschetari curajoșii soldați ai regelui. D’Artagnan voia să li se alăture să învețe tehnicile de. Și să participe la bătăliile. Zicea un nume dreptății. Iar vitejia lui nu pentru cele observate de mână trebii.

Comandantul muschetarilor îi povesti regelui Ludovic al XIII lea cum cei trei muschetari împreună cu tânărul D’Artagnan alungați de gărzile cardinalului Richelieu.

Astăzi e o zi mare. Am înfrânt soldaților vijelie și am găsit un prieten de nădejde.

Nu l prea depănăm. Așa e. Iată se lider mulțumit. Trecură câteva luni dar Traian se stabilise la Paris. Și viața sa era cum nu se poate mai liniștită. Până într o noapte. Asia e regină. Te rog nu te mai intoarce la palat e prea periculos.

Dragul meu duce grija dumnevoastră pentru mine. Mă impresionează până la lacrimi. În clipele acestea mi aduc aminte de zilele demult apuse de Spania când eram doar trei copii. O duce dragul meu duce. Acum totul s a schimbat. Acum sunt regina Franței. Știu.

Am adus cu mine acest colier din Spania. Vreau să ți îl dăruiesc. Aș vrea să ți aduci aminte de mine de fiecare dată când îl privești. Te rog acceptă dragul meu duce. Ce spuneți că regina s a întâlnit pe ascuns cu Ducele de Vatican. Sunteți sigură Manley.

Sunt cât se poate de sigură eminență. Nu aș crede că ducele complotează cu inamicii noștri englezi. În orice caz voi folosi această informație și mă voi gândi la un mod de a înlătura pe regina sa.

Top cele mai bune cazinouri on-line pentru Germania / Austria / Elvetia si Franta, le gasiti pe Casino.AlwaysForYou.Org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.