DIP - In profunzime serial turcesc subtitrat in romana

DIP – serial turcesc subtitrat in romana

Sahir ( Ilker Kaleli ) lucrează pentru poliția din Istanbul ca agent de prevenire a sinuciderii. El este un psihiatru care vorbește cu oameni care sunt pe punctul de a se sinucide și încearcă să îi împiedice să se sinucidă. După ce soția lui Ekin ( Berrak Tuzunatac ) a murit acum 2 ani, el își dedică viața pentru a salva viețile altora.

Tags: , , , , , , , , ,

Seriale turcesti subtitrate in Romana

DIP – serial turcesc subtitrat in romana – Filme online subtitrate in Romana – Seriale turcesti subtitrate in Romana

DIP - serial turcesc subtitrat in romana - Filme online subtitrate in Romana

Sinopsis
Sahir ( Ilker Kaleli ) lucrează pentru poliția din Istanbul ca agent de prevenire a sinuciderii. El este un psihiatru care vorbește cu oameni care sunt pe punctul de a se sinucide și încearcă să îi împiedice să se sinucidă. După ce soția lui Ekin ( Berrak Tuzunatac ) a murit acum 2 ani, el își dedică viața pentru a salva viețile altora.

Sahir este nefericit în viața lui. Se simte responsabil pentru că nu a salvat viața soției sale. Ori de câte ori merge la casa lui, vede imaginea fantomă a lui Ekin care fie se uită la televizor, mănâncă ceva, fie doar stă fără să vorbească.

Viața monotonă a lui Sahir se schimbă dramatic atunci când primește un telefon misterios. Găsește o femeie care este pe cale să sară de pe pod. Sahir salvează viața acelei femei Bilge ( Neslihan Atagul ) care este un om de știință misterios, plin de secrete.

Seriale turcesti subtitrate in Romana

Bilge este o femeie genială care lucrează ca profesor de fizică, dar scrie coduri de calculator noaptea. Ea a fost crescută de mătușa și unchiul ei după ce tatăl ei a părăsit-o. Tatăl lui Bilge, Orhan (Feridun Duzagac) este un fizician de succes care se ocupă de tehnologiile de apărare în Turcia. Pentru a-și proteja fiica, Orhan ascunde că Bilge este propria sa fiică.

Orhan pleacă în străinătate și începe să locuiască acolo pentru a proteja secretele apărării naționale. Îi înșală pe toți că este mort. Nici măcar propria sa fiică, Bilge, nu știe că tatăl ei este în viață. Cu toate acestea, într-o zi, Bilge primește un mesaj misterios de la vechiul ei prieten și află că tatăl ei este în viață.

Filme online subtitrate in Romana

Din pură coincidență, viețile lui Bilge și Sahir se intersectează. Bilge și Sahir încep să lupte cot la cot împotriva forțelor într-o lume nouă și periculoasă. Amândoi încearcă să afle de ce tinerii ingineri se sinucid unul câte unul. În timp ce caută răspunsuri, ei găsesc și răspunsuri despre trecutul lor.

În povestea serialului TV The Deep, veți urmări evenimentele misterioase legate de tehnologiile de apărare. Va afla Sahir de ce s-a sinucis sotia lui? Va reuși Sahir să-l protejeze pe Bilge? Orhan este cu adevărat în viață? De ce tinerii ingineri se sinucid unul câte unul?

DIP – serial turcesc subtitrat in romana – Seriale turcesti subtitrate in Romana

Distribuie
Ilker Kaleli ca Sahir
Neslihan Atagul ca Bilge
Berrak Tuzunatac ca Ekin
Bulent Emin Yarar ca Ali Kemal
Lale Mansur ca Imre
Burak Yamanturk ca Emre
Tugay Mercan ca Sniper
Defne Kayalar ca Sengul
Gun Koper ca Uygar
Tugce Altug ca Aylin
Feri ca Orhan
Gozde Turkpence ca Eda
Unal Silver
Olgun Toker
Can Gox ca Can

Link- uri externe Site
Wikipedia în limba engleză: Wiki
Imdb: Imdb

Galerie serial TV – Seriale turcesti subtitrate in Romana

Top 51 seriale Turcesti in 2021 – 2022

Be the first to review “DIP – serial turcesc subtitrat in romana”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

There are no reviews yet.