Zorba the Greek 1964 – Online subtitrat

2022PT65M10S8.7, , ,

Pentru cel care nu a citit romanul larg lăudat al lui Nikos Kazantzakis, se pare că producătorul-regizorul-scenarist Michael Cacoyannis ar fi încercat să fie prea fidel originalului. - Seriale online subtitrate hd

Zorba the Greek 1964 – Online subtitrat – Filme online subtitrateSeriale online subtitrate

Pentru cel care nu a citit romanul larg lăudat al lui Nikos Kazantzakis, se pare că producătorul-regizorul-scenarist

Michael Cacoyannis ar fi încercat să fie prea fidel originalului. – Seriale online subtitrate hd

Zorba Grecul este o infamie a vieții în toate aspectele sale diverse, de la farsă la tragic, și așa cum este reprezentată de personajul din titlu luxos. 

Seriale online subtitrate hd

Acest Zorba, frumos interpretat de Anthony Quinn, este un țăran înțelept și îmbătrânit, un suflet liber care este total Seriale online subtitrate hd dedicat vieții, indiferent de ceea ce ține.

Pentru a dramatiza această temă, Cacoyannis a scris un scenariu care este atât de plin de incidente de stări diferite, încât unele dintre cele mai importante nu pot fi dezvoltate pe deplin. 

Zorba the Greek 1964 – Online subtitrat – Filme online subtitrateSeriale online subtitrate

Povestea are loc într-o secțiune îndepărtată a insulei Creta, unde Zorba a venit ca aghiotant de tabără auto-numit al unui tânăr englez inhibat de origine grecească, interpretat de Alan Bates. 

Acesta din urmă, care se descrie drept un scriitor care nu a mai scris nimic de mult, mult timp, intenționează să redeschidă o veche mină de lignit pe care a moștenit-o. 

Aventurile lor ulterioare – destul de slab legate și în care Bates învață în sfârșit să trăiască la Zorba – cuprind corpul filmului.

Seriale online subtitrate hd

Quinn este excelent, iar Bates, într-un rol mai puțin extravagant, este la fel de bun. Irene Papas este izbitor de eficientă ca o văduvă condamnată,

un rol fără dialog. Lila Kedrova o joacă pe curtezana îmbătrânită cu toate opririle, mereu la jumătatea drumului între râs și lacrimi.

1964: Cel mai bun supliment. Actriță (Lila Kedrova), cinematografie alb-n, regie artistică alb-n.

Nominalizări: Cel mai bun film, regizor, actor (Anthony Quinn), scenariu adaptat

Zorba the Greek 1964 – Online subtitrat – Filme online subtitrate

Be the first to review “Zorba the Greek 1964 – Online subtitrat”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

There are no reviews yet.